Antena Meniu Search
x

Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, personal și aparatură ca în Occident

Din fericire, mai sunt spitale din România unde ne putem simţi ca în Occident! Este cazul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Vezi și

Din fericire, mai sunt spitale din România unde ne putem simţi ca în Occident! Este cazul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, care nu doar că este dotat cu aparate de ultimă generaţie, dar acolo găsiţi şi un personal medical pe măsură.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Deşi am fi tentaţi să-l includem în categoria spitalelor de stat care obişnuiesc să-şi surprindă pacienţii negativ, situaţia se schimbă de îndată ce păşim pe poartă. 

În interior, dăm nas în nas cu imaginea unei unităţi medicale moderne. Dacă la alte spitale, pacienţii se înghesuie în paturi, aici regula e ca fiecare să aibă locul lui. 

Standarde date, în primul rând, de dotări de ultimă generaţie. Atât pentru depistarea afecţiunii de care suferă pacientul, cât şi pentru monitorizarea stării lui de sănătate. 

Pe acelaşi subiect

Pe lângă asta, au fost achiziţionate şi echipamente care să le uşureze munca medicilor. 

Şi tot procesul medical e completat de secţia de sterilizare. 

Nu doar aparatele fac din spital unul sigur, ci şi medicii. 

O activitate pentru care, spun medicii, n-au dus până acum lipsă de medicamente şi nici de nepăsare din partea autorităţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, personal și aparatură ca în Occident