Antena Meniu Search
x

Sportul potrivit ne ţine în priză

Dintotdeauna i-am admirat pe cei capabili să ducă o viaţă sănătoasă, începând de la alimentaţie şi până la practicarea regulată a sportului!

Vezi și

 Dintotdeauna i-am admirat pe cei capabili să ducă o viaţă sănătoasă, începând de la alimentaţie şi până la practicarea regulată a sportului!

Ne uităm uneori cu admiraţie, dar şi cu invidie la cei care îşi respectă cu sfinţenie antrenamentele. Asta pentru că multora dintre noi ni se întâmplă foarte rar să ne implicăm în asemenea activităţi. Majoritatea oamenilor consideră sportul o corvoadă şi au şi explicaţii pentru acest lucru.

Dacă ne gândim, însă, că cei mai prosperi şi mai ocupaţi oameni de afaceri sau chiar preşedinţi de stat, care au agenda plină, îşi fac timp pentru exerciţiile zilnice, scuza aceasta nu mai stă în picioare. Doar că cei care nu fac sport au o listă întreagă de argumente.

În plus, sportul ajunge să fie considerat o corvoadă, atunci când exagerăm încă de la început cu antrenamentele. Iar atunci când intervine şi febra musculară, dispare orice urmă de entuziasm.

De aceea, specialiştii recomandă să alegem cu grijă sportul pe care îl practicăm, pentru că deşi li se poate potrivi prietenilor, este posibil nouă să ne aducă numai probleme.

Cei care ţin cont de aceste sfaturi, nu doar că sunt perseverenţi, dar ajung să se şi bucure de rezultate. Aşadar, înainte să vă faceţi următorul abonament la sală, este indicat să încercaţi mai multe sporturi şi să îl alegeţi pe cel ideal. Dacă, totuşi, aflaţi care este este sportul perfect, mai ţineţi cont de un lucru - perseverenţa este obligatorie, dacă vreţi să obţineţi rezultatele dorite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Sportul potrivit ne ţine în priză