Antena Meniu Search
x

Starea lui Gabriel Cotabiţă, neschimbată de 8 zile

Au trecut 8 zile decând Gabriel Cotabiţă zace prins între două lumi, pe un pat de spital. Câteva semne slabe de viaţă le-au dat apropiaţilor speranţe, năruite însă de dovezile medicale

Vezi și

Au trecut 8 zile decând Gabriel Cotabiţă zace prins între două lumi, pe un pat de spital. Câteva semne slabe de viaţă le-au dat apropiaţilor speranţe, năruite însă de dovezile medicale

Starea artistului e neschimbată, spun doctorii, iar timpul trece în defavoarea lui. Rugăciunile fanilor şi ale prietenilor pot face însă minuni.

Gabriel Cotabiţă are o misiune de împlinit! O spun fără ezitare toţi cei care i-au fost aproape şi au lucrat cu el până în ziua în care a căzut ca secerat.

În studiouri, partiturile neterminate ale lui Cotabiţă aşteaptă. Insuportabilă a devenit însă aşteptarea pe holurile spitalului Floreasca unde aparatele îl monitorizează în fiecare secundă. Zi şi noapte cele trei fiice, mama şi iubita artistului îi sunt alături. Se suţin una pe cealaltă şi sunt neclintite în decizia lor de a-şi trăi drama discret, în ciuda celebrităţii celui pe care îl veghează.

Cu puţin timp în urmă, Aela Cotabiţă, fiica artistului, a trimis un mesaj celor care sunt alături de familie.

"Medicii care se ocupă în aceste momente delicate de tatăl nostru împreună cu noi toate reprezentăm o echipă. O echipă care este alături de el trup şi suflet şi care se ocupă constant de ameliorarea stării în care se află."

Cumpăna prin care trece Gabriel Cotabiţă a lăsat o impresie puternică în comunitatea artiştilor.

Din America, Elena Cârstea i-a trimis un mesaj.

"Prieten drag, să te faci bine pentru că refuz să mă gândesc la orice altă variantă. Iar cuvintele sunt inutile".

Speranţa nu este pierdută. Toţi sunt convinşi că în cazul lui Gabriel Cotabiţă dincolo de limitele medicinei, puterea vine din rugăciuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Starea lui Gabriel Cotabiţă, neschimbată de 8 zile