Antena Meniu Search
x

Supravietuitorii tragediei din Muntenegru fac noi marturisiri emotionante

Destinul i-a iubit cu o secunda mai mult! Supravietuitorii accidentului din Muntenegru povestesc ca doar o clipa i-a despartit de moarte

Vezi și

Au trecut prin Iad, dar au scapat cu viata si se simt norocosi si binecuvantati Unii dintre ei au ajuns, in sfarsit, acasa. Acum vor trai altfel. Stiu deja, ca o secunda, poate fi, mai importanta decat o viata intreaga. i sunt cei pe care Dumnezeu i-a iubit cu o secunda mai mult. O secunda care a facut diferenta dintre viata si moarte.  "Am fost, poate, cel mai norocos din toata seria", spune Nitu Gheorghita. Isi amintesc, secunda cu secunda, fiecare miscare, fiecare loc, fiecare lucru.

O calatorie obisnuita, pe un drum fermecator. Totul s-a schimbat intr-o secunda. "Veneam asa pe panta, pe mazga si a facut curba la dreapta la 90 de grade. Apoi, am auzit cum s-a izbit autocarul de pod, am auzit scrasnitura", a mai povestit femeia.

"Era o stare noua, caderea libera a durat putin. S-au spart geamurile de la parbriz. Oamenii au inceput sa fie aruncati in afara autocarului. Totul a fost atat de rapid, nici nu stiu daca mi-am pierdut cunostinta, totul a fost atat de rapid", povesteste Mihaela Niculescu.

Si s-a facut liniste. Doar pentru o secunda. u urmat groaza, durerea, tipetele, socul si disperarea, si, mai ales, spaima si gandul mortii. Viata mea a fost frumoasa, am avut prieteni buni, sotie buna", povesteste un pacient.

"Am vazut cum incep sa se organizeze oamenii. Extraordinari au fost! S-a format lant de oameni, cu drujbe taiau ca sa ne salveze", a mai povestita Gheorghita Nitu.

"Doamna aceasta a ramas agatata intr-un copac. Doamna aceasta a fost salvata pentru ca aceasta a fost sansa ei acest copac", a explicat Daniela Safta, director Spital Elias. Pe ei i-au salvat sansa, Dumnezeu, destinul, localnicii si medicii. S-au nascut a doua oara. Ranile trupului aproape s-au vindecat. Sufletul se vindeca mai greu. Unii si-au pierdut sotii, altii, parintii.

Zambesc. Sase dintre cei norocosi au plecat deja acasa, ca sa se bucure de sansa lor. Ceilalti ii vor urma in curand.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Supravietuitorii tragediei din Muntenegru fac noi marturisiri emotionante