Antena Meniu Search
x
LIVE

Sute de proiecții spectaculoase, la Sibiu! Au venit oameni din toate colţurile lumii

A fost o săptămână plină de spectacole, concerte de excepție, dar şi proiecţii care au uimit zeci de mii de oameni!

la 23.10.2017, 13:58
Vezi și

A fost o săptămână plină de spectacole, concerte de excepție, dar şi proiecţii care au uimit zeci de mii de oameni! Mai ales că, pentru cea de-a 24-a ediţie a festivalului Astra Film, au venit oameni din toate colţurile lumii. De departe cel mai atractiv punct al festivalului a fost Domul amenajat în Piața Mare.

În faţa spectatorilor, întreg universul a putut fi văzut pe o cupolă. 

Proiecţiile-documentar prezentate într-o singură locaţie din cele 9 ale festivalului au fost urmărite de peste 20 de mii de copii. 

Mona Georgescu, organizator: "Suntem la a 9-a ediţie deja. Creştem puţin câte puţin. Avem copii care au fost şi-n anii trecuţi şi tot timpul ne anunţă. Iar experienţe trăite în acest minunat Dom, care este deja pentru a doua oară în Sibiu, sunt deja cu totul altceva. Sunt uluitoare." 

Însă festivalul nu s-a adresat doar celor mici. Adulţii au avut şi ei parte de proiecţii istorice sau drame inspirate din actualitate. Printre ele a fost şi un documentar despre lumea videochat-ului din România.

În total, la cea 24-a ediţie a festivalului au fost peste 130 de proiecţii. 57 dintre ele au fost incluse în cele cinci secţiuni ale Galei de Decernare a Premiilor Astra Film Festival 2017.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Sute de proiecții spectaculoase, la Sibiu! Au venit oameni din toate colţurile lumii