Antena Meniu Search
x

Tabăra gratuită în Hunedoara, pentru copiii cu rezultate excelente la învăţătură

Pentru zeci de copii din toată ţara, vacanţa de vară înseamnă o lecţie de istorie în mijlocul naturii! Elevii petrec o săptămână de neuitat în Munţii Orăştiei, unde află cum trăiau strămoşii noştri daci, dar vor face şi multe excursii.

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 18:12

Vezi și

Pentru zeci de copii din toată ţara, vacanţa de vară înseamnă o lecţie de istorie în mijlocul naturii! Elevii petrec o săptămână de neuitat în Munţii Orăştiei, unde află cum trăiau strămoşii noştri daci, dar vor face şi multe excursii. Tabăra gratuită din judeţul Hunedoara a fost creată pentru copii cu rezultate de excepţie la învăţătură şi care provin, în cea mai mare parte, din mediul rural.

Într-un loc plin de istorie, înconjurat de munţi şi păduri, se află satul Costeşti, care este poarta de intrare către Cetăţile Dacice din Munţii Orăştiei. 

De câteva zile, zeci de copii din toate colţurile ţării participă la o tabăra gratuită, pe care au obţinut-o datorită rezultatelor excepţionale la învăţătură. 

Pe lângă aventurile în munţi şi vizitarea cetăţilor, copiii s-au întors în timp ca să vadă cum trăiau strămoşii noştri şi care erau îndeletinicirile lor. Luptele dintre daci şi romani i-au atras însă cel mai mult. 

Multe dintre sporturile pe care le practicăm astăzi sunt inspirate din perioada dacilor. Aşa că elevii au avut parte şi de astfel de activităţi. 

Precum strămoşii lor, care erau buni meşteşugari, copiii au învăţat să facă şi oale din lut.

Elevii sunt încântaţi de tabără şi speră să revină şi la anul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tabăra gratuită în Hunedoara, pentru copiii cu rezultate excelente la învăţătură