Antena Meniu Search
x

Piciorul unui tânăr călcat de tren, uitat la locul accidentului: "Nu vă supărați, mai aveți un picior de luat. Ăla secționat"

Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor, a povestit un episod uluitor petrecut pe 24 martie în apropierea Gării Verești, din Suceava, după ce un tânăr a fost lovit de tren. Medicii de pe Ambulanță au preluat victima, însă nu și piciorul ei secționat. Era întuneric afară

de Redactia Observator

la 06.04.2019, 13:06

Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor, a povestit un episod uluitor petrecut pe 24 martie în apropierea Gării Verești, din Suceava, după ce un tânăr a fost lovit de tren. Medicii de pe Ambulanță au preluat victima, însă nu și piciorul ei secționat. Era întuneric afară și nu l-au găsit, la o căutare rapidă.

Polițiștii au fost cei care au găsit membrul tânărului de 17 ani și l-au transportat la spital, într-o pungă de plastic, pentru a-l preda chirurgilor, cu proces verbal.

"Alăturat vă înaintăm una bucată treime inferioară gambă de om", a scris pe Facebook Bogdan Bănică, vicepreședintele SNPC DECUS.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta susține că medicii de pe Ambulanță au fost anunțați cu privire la picior, însă nu ar fi dat atenție polițiștilor.

Găsit la două ore după ce a fost lovit de tren

Potrivit Monitorul de Suceava, tânărul de 17 ani a fost acroșat de locomotiva unui tren de călători, care circula de la Botoșani spre Suceava, în apropierea gării Verești.

Adolescentul, care locuia cu familia lângă calea ferată, a fost găsit în stare gravă de tatăl său, la mai mult de două ori după ce suferise amputația de gambă a piciorului drept.

Picior amputat

Băiatul a fost preluat de un echipaj de la SAJ Suceava în stare gravă, în șoc hemoragic, piciorul amputat rămânând între linii.

Personalul medical a explicat ulterior că prioritară era salvarea pacientului, astfel că gamba nu a fost recuperată, mai ales că era întuneric și nu a fost de găsit la o căutare rapidă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Piciorul unui tânăr călcat de tren, uitat la locul accidentului: "Nu vă supărați, mai aveți un picior de luat. Ăla secționat"