Antena Meniu Search
x

Problemele în dragoste și lipsa banilor l-au făcut pe Robert să-și ia viața, la 24 de ani

Tânărul de 24 de ani din Iaşi, dat dispărut în urmă cu două zile, a fost găsit fără suflare într-o pădure din apropierea casei. Motivul şocant pentru care a ales să-şi pună capăt zilelor ar fi fost o relaţie nereuşită. Un alt motiv pentru care băiatul ar fi decis să îşi încheie socotelile cu viaţa se presupune că ar fi fost lipsa banilor. Băiatul era însoţitor de zbor şi din cauza pandemiei a fost dat în şomaj tehnic.

de Redactia Observator

la 04.07.2020, 11:19

Vezi și
  • Tânărul ar fi avut probleme cu banii, de la începutul pandemiei
  • O ceartă cu persoana iubită l-ar fi împins la gestul extrem

Robert era căutat de polițiști de două zile, după ce a plecat de acasă fără să anunţe familia și nu a mai revenit. Ieri dimineață un localnic l-a găsit fără viaţă, chiar în pădurea din apropierea casei. Familia crede că suferea din dragoste.

Nici o secundă nu s-au gândit că tânărul ar putea să recurgă la un asemenea gest. Acesta ar fi cunoscut-o pe fată de doar patru luni.

Se pare că tânărul avea și probleme financiare. Acesta se afla în şomaj tehnic încă de la începutul pandemiei.

"Din cauza şomajului că primeam bani puţini, dar asta era o problemă în general, nu doar a lui, personală. Vă zic ce ne spunea nouă, îmi spunea mie personal, problema cu banii, care se remedia şi faptul că se certa cu prietena şi că nu mai merge. Ea a ales să fie calmă şi hai să vorbim peste câteva zile până te linişteşti, dar el nu a acceptat", este de părere fratele lui.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași - În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. De asemenea s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Cercetările poliţiştilor continuă pentru a pune cap la cap firul poveştii. Acum rudele se pregătesc de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Problemele în dragoste și lipsa banilor l-au făcut pe Robert să-și ia viața, la 24 de ani