Antena Meniu Search
x

Tânăr din Satu Mare, care se lăuda cu actele caritabile, a dat două spargeri într-o lună

Pe Facebook poza în binefăcător, dar în realitate era infractor! E viaţa dublă pe care o ducea un tânăr din Satu Mare, arestat pentru că a comis un jaf la o casă de amanet. Cunoscut pentru acţiunile sale umanitare, tot el ar fi spart şi un cazino, luna trecută.

de Redactia Observator

la 15.07.2019, 22:13

Vezi și

Pe Facebook poza în binefăcător, dar în realitate era infractor! E viaţa dublă pe care o ducea un tânăr din Satu Mare, arestat pentru că a comis un jaf la o casă de amanet. Cunoscut pentru acţiunile sale umanitare, tot el ar fi spart şi un cazino, luna trecută. Faima şi-a câştigat-o după ce i-a cerut pe internet primarului socoteală pentru starea oraşului. 

"Aleea Timişului nr. 2. Vedeţi gropile astea? Aici ne rupem maşinile. Dacă până marţi nu veniţi să peticiţi aici drumul, am blocat, am blocat drumul aici şi ma duc şi la Primărie", e ultima postare pe Facebook a individului care, cu doar o zi înainte să comită jaful, trăgea autorităţile la răspundere pentru că nu repară drumul.  

24 de ore mai târziu, bărbatul s-a transformat din activist civic - în tâlhar. Împreună cu un prieten a atacat o casă de amanet din Satu Mare. Cu cagule pe faţă şi cu un rucsac în spate, cei doi au încercat să fure banii şi s-au luptat cu agentul de pază care i-a oprit. 

Suspecţii au reuşit să fugă, dar fără niciun ban. Au fost prinşi câteva ore mai târziu. Iar poliţiştii şi-au dat seama că tânărul care pe Facebook îşi crease imaginea unui erou nu e la prima lovitură. 

Bărbatul de 31 de ani ar fi aceeaşi persoană care în dimineaţa zilei de 30 iunie ar fi sustras o sumă de bani dintr-un cazino din Satu Mare, folosind un spary iritant lacrimogen. 

Tânărul ducea o viaţă dublă. De un an nu mai lucra, după ce a fost agent de pază la un cazino, însă era implicat în diverse acţiuni umanitare. Ajuta familiile nevoiaşe şi chiar a strâns bani ca să cumpere scutece pentru nou-născuţii din spitalul din Tăşnad. 

El şi partenerul său de hoţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Satu Mare, care se lăuda cu actele caritabile, a dat două spargeri într-o lună