Antena Meniu Search
x

Tânăr ucis de etnobotanice

Un an! Atât a mai trăit un tânăr de 20 de ani, după ce etnobotanicele i-au pus stăpânire pe trup, minte şi suflet. A fost găsit înecat într-un râu din Elveţia! La Craiova, părinţii lui sunt disperaţi!

Vezi și

Un an! Atât a mai trăit un tânăr de 20 de ani, după ce etnobotanicele i-au pus stăpânire pe trup, minte şi suflet. A fost găsit înecat într-un râu din Elveţia! La Craiova, părinţii lui sunt disperaţi! 

Îl ştiau într-un centru de recuperare. În ultima luna, Cristi trecuse prin PATRU clinici de dezintoxicare. Nu a mai suportat şi din ultima a fugit. Nimeni nu ştie să le spună părinţilor cum a murit fiul lor.

În camera lui Cristi, pe patul lui, arde o lumânare. Se topeşte rapid. Aşa cum a trecut şi viaţa lui. A trăit doar 20 ani. Acum, mama îi pregăteşte costumul. Pentru ultimul drum. Aceşti oameni îşi vor îngropa fiul! Au aflat că fiul lor a fost găsit mort într-un râu din Basel, Elveţia. L-au pierdut când credeau că tocmai se întoarce la o viaţă normală. Fără otravă. Fără etnobotanice!

22 mai 2014. Cristi e internat la Spitalul Alexandru Obregia, din Capitală. Nu rezistă mult. Vrea să renunţe. Dar, într-un final, acceptă a doua şansă. Părinţii s-au rugat să scape de blestemul drogurilor. Disperaţi, şi-au schimbat şi religia.

Bari, Italia! A ajuns la o clinică din Peninsulă printr-o fundaţie. Era începutul sfârşitului.În Napoli, a rezistat doar două  zile. Cei din fundaţie l-au transferat în Elveţia. A ajuns pe 6 iunie, în Basel. Acolo a stat doar trei ore. Apoi, a dispărut!

A fost găsit înecat după zece zile de la dispariţie. Timp în care băiatul a stat pe străzi. Ca să supravieţuiască a furat mâncare dintr-un magazin. Era disperat. Şi, probabil, epuizat de încercările eşuate de reabilitare.

Moartea lui are un nume. Etnobotanicele. Drogurile legale, dar mai toxice, mai periculoase şi mai distrugătoare decât cele de mare risc. Într-o campanie, Observatorul a atras atenţia asupra acestui fenomen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tânăr ucis de etnobotanice