Antena Meniu Search
x

Tânăra care dispăruse de la Cabana Omu, plecase de fapt la mama ei

Dispariţia unei tinere de 19 ani de la Cabana Omu, din Bucegi, este, de fapt, o întreagă aventură. Fata a plecat din vârful muntelui în toiul nopţii, şi în sandale, pentru că era nemulţumită de şefii ei

Vezi și

Dispariţia unei tinere de 19 ani de la Cabana Omu, din Bucegi, este, de fapt, o întreagă aventură. Fata a plecat din vârful muntelui în toiul nopţii, şi în sandale, pentru că era nemulţumită de şefii ei. 

A rătăcit două zile şi două nopţi pe trasee dificile şi pentru salvamontişti. Voia să ajungă la mama ei, în Prahova, dar, pe drum, şi-a găsit şi menirea. Un bărbat a luat-o cu maşina şi, impresionat de povestea ei, a dus-o direct la el acasă. Vrea să o mărite cu fiul lui.

Este tânăra care a pus pe urmele ei salvamontişti şi echipaje ISU din două judeţe. Maria a dispărut de la Cabana Omu din Bucegi, după ce s-ar fi certat cu şefa ei. Muncea prea mult, fără să fie plătită.

Maria le-a spus colegilor că iese din cabană să arunce gunoiul. A plecat în sandale şi cu un hanorac pe ea. A coborât prin pădure, pe unul din traseele ce pleacă de la cabană. Pe un drum accidentat, periculos chiar şi pentru cunoscătorii muntelui. A rătăcit aproape patru ore până a ajuns la cabana Mălăieşti. În acest timp, salvamontiştii răscoleau pădurile să-i dea de urmă.

A doua zi dimineaţa, fata luase drumul Răşnovului, apoi a mers spre Predeal. A luat o maşină la ocazie, apoi a mai dormit o noapte prin străini. Azi, Florin a văzut-o din nou pe drum.

El a anunţat şi poliţia. Acum e hotârât să-i dea fetei de lucru la croitoria unde lucrează şi soţia lui. Şi, dacă fata vrea, să şi-o facă şi noră.

Fata intenţiona să se întoarcă în satul ei natal din Prahova. Va rămâne acum la Răzvad, un sat de lângă Târgovişte, unde şi-a găsit o nouă familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Tânăra care dispăruse de la Cabana Omu, plecase de fapt la mama ei