Antena Meniu Search
x

O tânără din Oneşti, iubită de milionar, acuzată de spălare de bani (Video)

De la angajată într-un salon de masaj, la iubită de milionar şi înapoi. Este povestea unei tinere din Oneşti, care după aproape doi ani de viaţă de lux s-a trezit peste noapte cu conturile blocate şi cu un dosar penal pentru spălare de bani.

de Redactia Observator

la 18.06.2019, 17:42

Vezi și

De la angajată într-un salon de masaj, la iubită de milionar şi înapoi. Este povestea unei tinere din Oneşti, care după aproape doi ani de viaţă de lux s-a trezit peste noapte cu conturile blocate şi cu un dosar penal pentru spălare de bani.

Tanara din Onești și bărbatul de 62 de ani s-au cunoscut in 2017 într-un salon de masaj erotic din Milano.

Cei doi au inceput o relatie iar americanul i-a cerut fetei sa nu mai lucreze la salon. Chiar dacă era casatorit si avea si opt copii relația dintre cei doi a evoluat.

Lunar bărbatul îi trimitea fetei sume între 5 și 10.000 de dolari pentru cheltuieli. Bani cu care tanara ducea o viata de lux.

Mergea in vacante in locatii exclusiviste, isi cumpara haine de la case de moda renumite si chiar bijuterii de zeci de mii de dolari.

Dupa aproape un an de relatie milionarul american i-a spus iubitei ca vrea sa intemeieze o familie aici in romania.

Pentru asta in conturile tinerei au fost virati peste jumatate de milion de dolari, bani din care romanca trebuia sa cumpere o casa si o masina.

Viata linistita s-a sfarsit in septembrie anul trecut cand banca i-a comunicat tinerei ca nu o mai doreste drept client.

Mai mult i-au cerut sa retraga toti banii din conturi. In momentul in care femeia a retras peste 200 de mii de dolari din cont, a fost imediat retinuta de mascati.

Anchetatorii au gasit asupra fetei cecuri pe numele iubitului american cu valori de pana la 2 milioane de dolari. A fost momentul in care fata a fost acuzata de santaj si spalare de bani.

Cand milionarul a venit la politie si a explicat ca romanca este "singura persoana din lume in care el are incredere" varianta santajului a cazut.

Romanca a ramas insa acuzata de spalare de bani, asta desi milionarul le-a demonstrat autoritatilor de unde proveneau banii din conturile romancei.

Iar dosarul bate pasul pe loc de mai bine de 9 luni. Ramasa fara bani romanca a fost nevoita sa se intoarca la munca in Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Oneşti, iubită de milionar, acuzată de spălare de bani (Video)