Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Târg caritabil cu bunătăţi organizat la Mioveni! Din banii strânşi, se vor cumpăra cadouri de Crăciun, pentru micuţii fără posibilităţi

Zeci de elvi ai unui liceu din Mioveni au organizat un târg cu bunătăţi, iar cu banii strânşi vor cumpăra daruri pentru copiii nevoiaşi.

de Redactia Observator

la 13.12.2017 , 01:53

Moş Crăciun îşi pregăteşte în această perioadă darurile pentru toţi copiii! Cei din familii modeste, însă, nu se aşteaptă la cadouri spectaculoase. Pentru ei, zeci de elevi ai unui liceu din Mioveni au organizat un târg cu bunătăţi, în urma căruia au strâns aproape nouă mii de lei.

Sucuri naturale, sarmale cu mămăligă, fasole bătută, murături şi multe dulciuri au fost în meniul târgului cu bunătăţi, organizat de elevi, împreună cu părinţii lor. Este deja tradiţie ca înainte de sărbători copiii să pregătească şi să vândă cele mai bune preparate. Miza e mare. Trebuie să strângă cât mai mulţi bani.

Toţi banii vor ajunge, de fapt, la Moş Crăciun, care va putea să cumpere haine, jucării şi dulciuri pe care să le pună sub brad elevilor din familii sărace. Preparatele au fost vândute celorlalţi colegi şi profesorilor.

Vezi și

Gheorghe Nilă, organizatorul târgului: "De când am început activitatea m-au luat transpiraţii şi emoţii pentru că sunt foarte mulţi copii care fac gesturi extraordinare. Îşi dau bani din buzunar pentru a face ceva pentru alţi copii."

Copiii sunt fericiţi că pot ajuta, că dăruiesc şi că prietenii lor vor fi veseli de sărbători.

În total, elevii au strâns 8.600 de lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Târg caritabil cu bunătăţi organizat la Mioveni! Din banii strânşi, se vor cumpăra cadouri de Crăciun, pentru micuţii fără posibilităţi