Antena Meniu Search
x

Targoviste: Un elev a fost batut dupa ce i-a cerut socoteala unui tanar pentru felul in care se uita la el

O simpla privire era sa provoace o tragedie in Targoviste. Un elev de 15 ani a ajuns la spital dupa ce i-a cerut socoteala unui baiat cu doi ani mai mare pentru felul in care se uita la el.

Vezi și

Acesta l-a doborat la pamant cu un pumn. Cand si-a dat seama ce a facut a vrut sa-l ajute, dar a auzit sirenele politiei si a luat-o la fuga. N-a ajuns departe.

Se stiau doar din vedere si s-au intalnit intamplator, in parc, dupa ore. A fost de ajuns o privire pentru ca cei doi sa se ia la bataie.

„Se uita asa insistent la mine si i-am zis: <ce te uiti?>. M-am dus la fratele meu sa-l chem si a venit el din spate si mi-a dat un picior, m-a impins si am picat”, spune baiatul batut.

“A izbucnit un conflict spontan intre doua persoane, doi tineri de 15, respectiv 17 ani, in urma caruia tanarul de 15 ani a fost lovit cu pumnul in zona fetei”, precizeaza purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Pumnul l-a doborat la pamant pe baiatul de 15 ani. Rivalul sau a vrut sa-l duca acasa, sa-l ingrijeasca singur, dar cand a vazut ca nu poate evita confruntarea cu politia a fugit.

Politistii l-au prins repede din urma si l-au dus la sectie. Intre timp, adolescentul pe care l-a lovit era ingrijit de medici.

Dupa cateva ore, si el, si baiatul care l-au lovit au ajuns acasa. Primul cu o reteta, al doilea cu un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Targoviste: Un elev a fost batut dupa ce i-a cerut socoteala unui tanar pentru felul in care se uita la el