Antena Meniu Search
x

Targoviste: Un tanar de bani gata a accidentat mortal trei femei

O beizadea de 21 de ani a omorat trei femei si a ranit alte doua. Ele stateau pe banca in fata curtii, iar tanarul le-a lovit cu masina care a iesit de pe sosea, pentru ca n-a stiut s-o stapaneasca.

Vezi și

Celelate doua femei sunt, acum, la hotarul dintre viata si moarte. Doar o fetita de doar trei ani a supravietuit miraculos, sub banca facuta bucati. In urma cu o luna, beizadeaua a lovit cu masina un biciclist.

La doar 21 de ani, i s-a dat pe mana o masina puternica. A botezat-o "Furia Rosie" si alerga nervos pe sosele. Fara experienta, obsedat de viteza bolidului sau, a uitat sa calce frana intr-o curba.

S-a rasucit de mai multe ori cu masina si a lovit cinci femei si o copila, care imparteau o banca si cateva cuvinte. Ultimele pe care si le-au mai spus vreodata. Doua dintre ele au murit pe loc, strivite sub greutatea masinii.

Trupurile lor au ramas langa masina rasturnata, in timp ce politistii au inceput masuratorile. Sub privirile disperate ale zecilor de localnici, un barbat s-a aplecat langa patura care-i acoperea fiinta draga. O tanara care si-a vazut mama intinsa langa masina nu-si putea reveni din soc.

Pe fetita de trei ani, moartea a crutat-o. A supravietuit miraculos, cu cateva zgarieturi. Celelalte trei femei au fost duse de urgenta la spital. Mai intai, la cel din Targoviste.

De aici, victimele au fost trimise spre Bucuresti. Ranile erau prea grave. De langa ambulante, au primit incurajari inecate in lacrimi.

Peste noapte, insa, a treia femeie izbita pe banca s-a stins. Trei morti, pe constiinta unui pusti de bani gata, Catalin Florin Nitescu.

Pe contul de Facebook, unde si-a postat cu mandrie poze cu "Furia Rosie", acum primeste incurajari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Targoviste: Un tanar de bani gata a accidentat mortal trei femei