Antena Meniu Search
x

TAROM îşi suspendă toate zborurile interne

TAROM a anunţat că începând de astăzi îşi suspendă toate zborurile interne. Şi, după cum ştim deja, din această seară România suspendă zborurile dinspre şi către Germania şi Franţa. 

de Redactia Observator

la 25.03.2020, 17:22

Vezi și

TAROM a anunţat că începând de astăzi îşi suspendă toate zborurile interne. Şi, după cum ştim deja, din această seară România suspendă zborurile dinspre şi către Germania şi Franţa. 

Compania nationala TAROM a decis sa suspende incepand de astazi de la ora 12 toate zborurirle pe rute interne pe o perioada de 14 zile. Practic, masura a intrat deja in vigoare.

Reprezentantii companiei au transmis ca pasagerii afectati de suspendarea curselor au doua posibilitati: is reprogrameaza calatoriile pentru perioada in care zborurile vor fi reluate sau isi pot cere banii pe bilete inapoi.

O alta masura care ii va afecta pe cei care calatoresc cu avionul intra in vigoare in aceasa seara la ora 23. Mai exact, vor fi suspendate toate zborurile spre si dinspre Franta si Germania pentru o perioada de 14 zile, de pe toate aeroporturile din tara. Raman in continuare suspendate si zborurile catre Italia si Spania.

Un alt lucru extrem de important care ii priveste pe cei care vin in Romania incepand de astazi - s-a modificat lista tarilor din zona rosie sau zona galbena.

Mai exact, toti cei care vin din Italia, Franţa, Spania sau Iran vor intra direct in carantina, intr-un centru amenajat de autoritati, iar cei care vin din orice alta tara, indiferent daca acolo au fost confirmate cazuri de covid-19 sau nu, intra in autoizolare la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » TAROM îşi suspendă toate zborurile interne