Antena Meniu Search
x

Tatăl din Alba care şi-a biciuit cele 3 fetiţe pentru că au vopsit câinele albastru, condamnat la puşcărie

Tatăl care şi-a biciuit fără milă cele trei fetiţe, de 6, 8 şi 11 ani, după ce copilele au vopsit câinele din gospodărie cu culoarea albastru, a fost condamnat de judecătoria Aiud la 6 ani şi 10 luni de puşcărie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.11.2019, 19:03

Tatăl care şi-a biciuit fără milă cele trei fetiţe, de 6, 8 şi 11 ani, după ce copilele au vopsit câinele din gospodărie cu culoarea albastru, a fost condamnat de judecătoria Aiud la 6 ani şi 10 luni de puşcărie.

Bărbatul a fost şi decăzut din drepturile părinteşti, fiindu-i interzis dreptul de vorbi cu fetele sau de a se apropia de ele timp de 5 ani după executarea pedepsei.

Fetiţe biciuite cu bestialitate de tatăl lor, după ce au vopsit câinele albastru

Câinele din gospodăria unui bărbat din Alba a fost vopsit de copii, pe toate cele patru labe, cu culoarea albastru. Tatăl lor le-a pedepsit extrem de dur, lovindu-le cu biciul şi provocându-le răni groaznice pe tot corpul. Copiii au fost transportaţi la spital, unde au primit îngrijiri medicale de specialitate, având nevoie de numeroase zile de spitalizare pentru a se reface.

Astfel, judecătorii i-au aplicat bărbatului o pedeapsă care să-l usture mai mult decât pedeapsa aplicată  fetelor, condamându-l în primă instanţă la 6 ani şi 10 luni de închisoare în regim de detenţie.

Potrivit procurorilor, sub pretextul că animalul era murdar pe picioare cu o culoare albastră, bărbatul şi-a lovit cu un bici cele trei fiice. În aceeaşi zi, tatăl le-a ameninţat cu moartea pe fete, spunându-le: „Vă bat până vă omor”, „Dacă mâine vine poliţia vă omor”. Anchetatorii au descoperit ulterior că bărbatul îşi mai bătuse copiii cu biciul şi în alte ocazii.

Mai mult, magistraţii au precizat că cele trei fete prezintă sechele groaznice de pe urma bătăilor administrate de tatăl lor în numeroase ocazii, bătăi care i-au afectat pe copii atât psihic, cât şi fizic.

Bărbatul a contestat decizia, iar cauza a ajuns la Curtea de Apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tatăl din Alba care şi-a biciuit cele 3 fetiţe pentru că au vopsit câinele albastru, condamnat la puşcărie