Antena Meniu Search
x

Tatăl Mădălinei Manole a suferit un accident vascular

Tatăl regretatei Mădălina Manole s-a îmbolnăvit de supărare. Ion Manole a făcut un accident vascular, la scurt timp după ce se întorsese de la mormântul fiicei lui.

Vezi și

 Tatăl regretatei Mădălina Manole s-a îmbolnăvit de supărare. Ion Manole a făcut un accident vascular, la scurt timp după ce se întorsese de la mormântul fiicei lui. A suferit o semipareză pe partea dreaptă, spun medicii.

Au trecut 4 ani de când părinţii Mădălinei nu-şi mai găsesc liniştea. Nici alinarea. Pentru ei, fiecare zi este un coşmar din care nu se mai pot trezi. Dispariţia fetei cu părul de foc le-a lăsat sufletul gol.

Pentru Ion Manole, tatăl Mădălinei, durerea a fost însă prea greu de suportat. Un accident vascular l-a lăsat acum aproape paralizat. A fost internat cu diagnosticul de accident vascular ischemic având drept copnsecinţă pareză dreaptă.

S-a întâmplat la puţin timp după ce a fost să aprindă o lumânare la mormântul fiicei sale, pe 14 iulie. Ziua în care Mădălina ar fi împlinit 47 de ani şi-n acelaşi timp, ziua în care s-a stins.

În acest moment, Ion Manole abia se mişca şi vorbeşte doar în şoaptă, spun soţia şi fiul lui care au grijă de el, acasă. Tatăl nu s-a putut împăca niciodată cu gândul că fiica lui s-a sinucis.

Şi-a acuzat fostul ginere că a împins-o să facă acest gest. Pe de altă parte, părinţii Mădălinei revendică şi casa din Otopeni care ar fi fost construită din banii artistei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tatăl Mădălinei Manole a suferit un accident vascular