Antena Meniu Search
x

Teapa de 400.000 de lei, cu masini, la Piatra Neamt

Pagubitii sunt sapte, printre care, culmea, si doi ofiteri de politie. Oamenii o acuza patroana firmei de autoturisme cu care au incheiat contractul de vanzare - cumparare ca nici pana astazi n-au vazut nici urma de vreo masina. Asta desi banii i-au dat.

Vezi și

Aproape 400.000 de lei se-nvart in jurul numelui femeii care administra si conducea firma. Totul a mers struna, pana in vara lui 2011. Atunci, mai multi clienti au platit avansuri consistente pentru autoturisme. Si tot de-atunci, nici urma de vreo masina.

Autoturismul trebuia sa fie livrat la sfarsitul lunii mai, inceputul lui iunie 2012. Am inteles ca autoturismul n-a fost niciodata comandat!”, povesteste unul dintre pagubiti. Oamenii primeau, tot timpul, amanari.

“Tot trimitea foi acasa, am hartii, trimitea ca nu are uzina piesa, ca au gresit motorul. Si cand colo, nu trimisese nici banii! Banii i-a folosit ea, in interes personal!”, povesteste un alt om tras pe sfoara.

Unii s-au aruncat s-achite intreaga suma. Sapte oameni in total, printre care si doi politisti. Oamenii au trecut rapid atat la banuieli, cat si la fapte. Au verificat totul la firma producatoare. Nici urma de vreun ban acolo. Asa s-au dus si la politie.

 “Femeia a indus in eroare partile vatamate, prezentandu-le situatii neconforme cu realitatea, cu privire la destinatia sumelor de bani incasate”, a declarat Catalina Badeanu, purtatorul de cuvant al IJP Neamt.

Femeia ar putea sta dupa gratii pana la 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Teapa de 400.000 de lei, cu masini, la Piatra Neamt