Antena Meniu Search
x

Telefonul, expert în modă

Telefonul deştept a devenit o prelungire firească a corpului nostru! Aparent, este doar un obiect care ar trebui să ne facă existenţa mai uşoară. În realitate, îl considerăm a fi unul dintre cei mai buni prieteni ai noştri.

Vezi și

 Cu siguranţă vi s-a întâmplat cel puţin o dată să nu ştiţi cu ce să vă îmbrăcaţi sau cum să vă aranjaţi părul. În acele momente, un sfat obiectiv poate fi vital. Dar ce facem dacă suntem singuri acasă? Nicio problemă, ne salvează telefonul.

Doar că părerile sunt împărţite. Ce-i drept, o aplicaţie pe telefon care să ne spună dacă ne stă părul este de ajutor. Dar cât de bun este acel ajutor? Să întrebăm specialiştii.

Cu siguranţă că nu trebuie să ne ghidăm după ce ne indică telefonul mobil, dar există momente în care ne-ar putea să ne facă mai fericiţi. Şi dacă aplicaţia spune că suntem frumoşi, de ce sa nu o ascultăm. Doar este de partea noastră, nu?

După cum am spus, părerile sunt împărţite. Până în final, telefonul deştept e doar un obiect pe care poţi să-l ignori. Cu tot cu aplicaţiile lui. În mod sigur, există o limită pe care trebuie să ne-o fixăm în relaţia om-telefon.

Sunt şi situaţii când un telefon chiar ne poate salva viaţa. De exemplu, atunci când ne verifică dacă suntem bine. Cum ne verifică? Simplu. Instalezi o aplicaţie care, din când în când, se bagă în seamă cu un mesaj. Dacă răspunzi mesajului, ştie că eşti în siguranţă. Dacă nu, îţi alertează familia şi prietenii. Şi asta nu e tot!

Este clar, telefoanele fac parte din viaţa noastră. Indiferent dacă le folosim ca să ne jucăm sau să facem poze, ele sunt prezente zi de zi în viaţa noastră. Binenţeles, până la o limită. Adică să nu ajungem chiar în stadiul să aşteptăm de la smarphone să ne spună dacă afară este zi sau noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Telefonul, expert în modă