Antena Meniu Search
x

O banală răceală i-a schimbat viaţa lui Teo. Colegii de la grădiniţă strâng bani pentru operaţia care îl poate salva

150 de copii de la grădiniţele din Galaţi au făcut un flashmob din inimă pentru Teo!

Vezi și

150 de copii de la grădiniţele din Galaţi au făcut un flashmob din inimă pentru Teo! Este colegul lor şi, la trei ani şi nouă luni, trebuie să treacă printr-o o operaţie grea, la Viena. La început, părinţii au crezut că este doar răcit, numai că, în câteva zile, copilul a paralizat. Şi i s-a dat diagnosticul cumplit: atrofie musculară. Dar se poate vindeca, aşa că prietenii lui nu au ezitat nicio clipă să îl ajute.

În holul mare al Universităţii Dunărea de Jos este forfotă. 150 de preşcolari dansează cum se pricep mai bine şi îşi arată solidaritatea. Sunt alături de colegul lor, Teo, care în ultimul an şi jumătate a avut o viaţă foarte grea.

Copiii, părinţii şi bunicii au donat pentru ca Teo să se însănătoşească. Acum un an şi şase luni Teo era în vacanţă la mare. Când s-a întors acasă, boala lui a început ca o răceală.

Atunci lumea lui şi a familiei s-a prăbuşit. A început lupta prin spitale şi mult tratament. Dar Teo mai are nevoie de bani de cazare şi tratament în Viena. Pentru asta toţi prietenii lui s-au mobilizat exemplar.

După flashmobul pregătit de cei mici, aceştia au lăsat pe o pânză mesaje pentru Teo şi l-au asigurat că sunt cu sufletul lângă el.

După operaţie pe care o va face în Viena în această primăvară, Teo are toate şansele să se recupereze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O banală răceală i-a schimbat viaţa lui Teo. Colegii de la grădiniţă strâng bani pentru operaţia care îl poate salva