Antena Meniu Search
x

Un TIR a lovit ca la popice mai multe maşini din Bucureşti

Un accident bizar a băgat spaima în zeci de şoferi şi pietoni în Bucureşti. Un TIR a lovit ca pe popice mai multe maşini, a intrat apoi pe contrasens unde a rupt un stâlp şi s-a oprit în zidul unei case. Şoferul nu era băut sau drogat, iar poliţiştii pun totul pe seama unei afecţiuni medicale.

de Redactia Observator

la 19.04.2019, 02:17

Vezi și

Un accident bizar a băgat spaima în zeci de şoferi şi pietoni în Bucureşti. Un TIR a lovit ca pe popice mai multe maşini, a intrat apoi pe contrasens unde a rupt un stâlp şi s-a oprit în zidul unei case. Şoferul nu era nici băut, nici drogat, iar poliţiştii pun comportamentul pe seama unei posibile afecţiuni medicale. Zece autoturisme au fost avariate şi o femeie a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Imaginile surprinse de camera de bord a unei maşini din trafic arată exact momentul în care şoferul intră în maşinile din faţa lui, iese apoi în mod inexplicabil de pe banda de mers şi se opreşte într-un stâlp de pe marginea drumului. Conducătorul auto pare complet lipsit de reacţii. 

Un taximetru făcut praf de TIR în Bucureşti

Una dintre păgubite spune că "eram în intersecţie să fac stânga, ăsta o venit cu tirul, m-o lovit şi după aia o intrat în toate maşinile". 

Şoferul venea dinspre Bulevardul Constantin Brâncoveanu, a intrat pe contrasens, a lovit o maşină condusă de o femeie, apoi a intrat într-o anexă. A schimbat traiectoria şi şi-a continuat drumul.

TIR-ul a lovit şi câteva autoturisme parcate pe marginea drumului şi s-a oprit în gardul unei case. 

Un taximetru a fost complet şifonat, iar un alt autoturism a rămas fără lunetă. Doar norocul a făcut ca la acea oră, staţia de autobuz prin care a trecut tirul să fie goală

Martorii credeau că şoferul TIR-ului e beat

Zece maşini au fost avariate. Şoferul în vârstă de 28 de ani afişa un comportament extrem de ciudat când a coborât de la volan. 

Iniţial, martorii au crezut că bărbatul băuse sau consumase substanţe interzise. Rezultatele nu le-au confirmat bănuielile.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul TIR-ului, dosar penal pentru vătămare

Bărbatul a povestit că nu-şi aminteşte cum a ajuns pe contrasens şi că a suferit o convulsie.

Are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi dacă se dovedeşte că suferă de afecţiuni grave, conducătorul auto riscă să piardă atestatul de şofer profesionist. Mai ales că alţi participanţi la trafic au fost puşi în pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un TIR a lovit ca la popice mai multe maşini din Bucureşti