Antena Meniu Search
x

Câinele polițist Toi, de Serviciul de Acțiuni Speciale Iași, a împlinit 5 ani

Există însă şi câini cu un destin fericit. Este cazul lui TOI, un ciobănesc belgian cu o meserie extrem de importantă. Este câine poliţist în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi şi se poate lăuda cu sute de misiuni finalizate cu brio. Pratic îi miroase pe răufăcători fără prea multă greutate.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 17:57

Vezi și
  • Toi are sute de misiuni îndeplinite
  • Câinele, mereu atent la posibilii infractori

Toi, tocmai a implinit 5 ani. De ziua lui, a primit un tort special din partea conductorului său, Vlad. Dar pentru că este poliţist şi trebuie să fie mereu în formă, gândul lui pare a fi mai degrabă la antrenamente decât la recompense. Aşa că, după ce au sărbătorit alături de familie, Vlad s-a gândit să îi facă pe plac şi l-a dus la antrenamente.

Toi şi Vlad sunt împreună de peste patru ani, de când patrupedul - un pui de numai cinci luni intra în echipa poliţiştilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale din Iaşi. Nu a dezamăgit niciodată. A participat la nu mai puţin de 290 de misiuni. Pe toate le-a dus la capăt cu succes.

Vlad, SAS Iasi, conductor canin - Fiind o rasă preponderent agitată, un caracter agitat si având instinctiv în atitudinea sa paza si protectia el anticipeaza situatiile de risc.

Deşi au trecut anii peste ei, Vlad îşi aduce aminte perfect prima misiune alături de Toi.

Pentru echipa Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, Toi nu este doar un câine, ci este colegul şi partenerul lor în misiuni.

Mai mult, ciobănescul a devenit un membru cu drepturi depline al familiei conductorului şi îl însoţeste peste tot, inclusiv când ia copiii de la şcoală. Şi cum un câine atât de bun merită aprecierea tuturor, ieşenii îl pot cunoaşte la evenimentele organizate de Inspectoratul de Poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Câinele polițist Toi, de Serviciul de Acțiuni Speciale Iași, a împlinit 5 ani