Antena Meniu Search
x

Copilul fotbalistului Cristi Bud a murit la patru zile de la nastere

Clipe teribile pentru un fost campion al Romaniei la fotbal. Cristi Bud s-a intors pe teren la o zi dupa ce si-a ingropat bebelusul. Baiatul a trait doar patru zile, la maternitatea din Timisoara.

Vezi și

Bud si sotia lui cauta vinovati in spital. Fotbalistul spune ca nimeni nu s-a uitat la sotia lui pana cand nu s-a aflat cine este el. Mama indurerata s-a speriat de conditiile din maternitate.

Medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara spun ca bebelusul ar fi murit din cauza unei hipertensiuni pulmonare. Plamanii nu ar fi fost suficient de dezvoltati, iar trupul plapand a pierdut lupta pentru viata. Pe certificatul legistilor, insa, parintii copilului sustin ca ar fi citit altceva: bebelusul s-ar fi stins din cauza unei hemoragii craniene.

Sportivul sustine ca pe el si pe sotia lui, conditiile din spitalul unde s-a nascut copilul lor i-au ingrozit: " Femeia care spala pe jos venea sa o stearga pe ea. Voia sa o stearga tot cu aceleasi manusi".

Si acuzatiile merg mai departe. Pana nu s-ar fi aflat ca este casatorita cu un fotbalist cunoscut, care a castigat un campionat cu CFR Cluj, nimeni nu ar fi bagat-o in seama pe tanara mama.

Angajatii spitalului refuza a comenteze situatia.

Pana sa afle adevarul, parintii si-au crestinat si inmormantat bebelusul. Fotbalistul s-a intors pe teren. Sotia lui, cu inima franta, are doar un singur gand: da ajute financiar spitalul in care i s-a stins copilul, ca sa traiasca macar bebelusii altora.

La meciul de azi al CFR Cluj, colegii lui Cristi Bud au intrat pe teren indoliati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copilul fotbalistului Cristi Bud a murit la patru zile de la nastere