Antena Meniu Search
x

Tragedie! Iuliana Gătej, şefa secţiei ”Social” de la Observator şi Antena 3 a murit într-un accident teribil

Crăciunul acesta este unul negru pentru Redacţia Observator şi Antena 3. Am pierdut unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti

Vezi și

Crăciunul acesta este unul negru pentru Redacţia Observator şi Antena 3. Am pierdut unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti. Iuliana Gătej, şefa secţiei Social, omul care avea energie pentru toată redacţia, voia să-şi vadă familia în Ajun de Crăciun.

Infinit pentru mama. O campanie Observator realizată de Iuliana cu gândul la mama ei. Iuliana iubea copiii, iar ca reporter a vrut mereu să le facă dreptate. La fel şi dascălilor. S-a văzut asta în fiecare material care a purtat semnătura ei.

Iuliana, sau Fluturica, aşa cum era alintată în redacţie, era şefa secţiei Social. O şefă săritoare, mereu cu zâmbetul pe buze. Cunoştea fiecare problemă a colegilor şi avea o vorbă bună pentru fiecare. "Nu merită!" obişnuia să le spună celor abătuţi.

Realitatea Iulianei era una frumoasă. Optimismul şi iubirea ei se transmiteau prin toate reportajele. Despre mama ei, Iuliana vorbea ori de câte ori avea ocazia şi tot spre ea alerga şi aseară.

”Știe că o iubesc, am avut o zi la dispoziţie cu ea doar să o simt, să o strâng în braţe şi să o pup, dar ea ştie că toate aceste cuvinte pe care le-au scris copiii sunt şi pentru ea”, spunea Iuliana. Iuliana nu mai poate să ne facă să zâmbim, să ne ajute să trecem peste momentele dificile. Nu mai poate să ne transmită din optimismul ei incurabil. Pentru că Iuliana nu mai este.

Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, o tânără conducea un autoturism Land Rover dinspre Bucureşti către Focşani, iar la un moment dat aceasta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

În urma impactului, şoferiţa a murit pe loc.

Potrivit inspectorului principal Aurel Cristian de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Vrancea, tânăra nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, astfel că a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac pe care l-a doborât la pământ, după care s-a răsturnat pe o parte într-o cultură de viţă de vie.

“Şoferiţa unui autoturism Range Rover, care circula dinspre Bucureşti către Focşani, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers şi s-a răsturnat în afara şoselei”, a declarat poliţistul.

Avea doar 30 de ani şi o viaţă frumoasă înainte. Acum, s-a dus să-i facă şi pe alţii fericiţi.

Zbor lin printre îngeri, Fluturica!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tragedie! Iuliana Gătej, şefa secţiei ”Social” de la Observator şi Antena 3 a murit într-un accident teribil