Antena Meniu Search
x

Incident prezidenţial! Traian Băsescu, scuipat de un șomer

Scene incredibile în Portul Constanţa! Preşedintele Traian Băsescu a foost scuipat de un bărbat, după ce a coborât de pe nava-şcoală Mircea

Vezi și

Scene incredibile în Portul Constanţa! Preşedintele Traian Băsescu a foost scuipat de un bărbat, după ce a coborât de pe nava-şcoală Mircea

S-a întâmplat în portul Constanţa. Preşedintele a fost scuipat direct în faţă de un bărbat imediat după ce a coborât din bricul Mircea. Tânărul s-a infiltrat printre ofiţerii de la SPP şi l-a scuipat pe şeful statului la o distanţă foarte mică.

Traian Băsescu nu a avut nicio reacţie şi a plecat imediat din port cu un elicopter privat. Bărbatul care l-a scuipat a fost imobilizat de jandami şi dus la audieri la sediul Poliţei Judeţene Constanţa şi este cercetat pentru ultraj.

Tânărul se numeşte Adrian Zglobiu, are 39 de ani şi este şomer. Locuieşte în cartierul săracilor Henri Coandă din Constanţa contruit de Radu Mazăre. Gestul făcut de bărbat este criticat de toată lumea. "Gestul în sine mi se pare reprobabil. Suntem oameni civilizaţi, chiar şi când avem ceva de reproşat, nu o facem în felul acesta", a declarat Victor Ponta.

Traian Băsescu nu este singurul şef de stat român care a trecut printr-o asemenea întâmplare. Pe vremea când era Preşedintele României, Emil Constantinescu a fost stropit cu cerneală de un bărbat din Timişoara când ieşea din secţia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Şi Ion Iliescu a fost în centrul unor incidente asemănătoare, după ce şi-a încheiat mandatele. El a fost atacat cu zăpadă şi cu ouă. Iar în urmă cu patru ani, a fost bombardat cu monede de revoluţionari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Incident prezidenţial! Traian Băsescu, scuipat de un șomer