Antena Meniu Search
x

Allan Pease, expert in comunicarea non-verbala: Traian Basescu e un cowboy fara pistol, cu gesturi comuniste

Cand gura minte, trupul o da de gol! Mister Body Language a venit din Australia sa ne arate cum se citeste adevarul din spatele vorbelor. Spus de trup, prin propriul limbaj. L-a analizat pe Traian Basescu, asa cum i-a citit si pe presedintii americani.

Vezi și

In discursul de despartire de PDL, a vazut un cowboy fara pistol, cu gesturi comuniste.

Allan Pease vede tot! Un simplu gest devine, in ochii lui, un mesaj. I se spune si "Mister Body Language", dupa ce a scris zeci de carti si a tinut sute de prezentari, despre limbajul trupului. S-a intalnit cu publicul roman si l-a citit din prima.

 “Romanii se inchid, au bratele incrucisate!”, a dat el verdictul.

Reporterii Observator l-au pus la incercare. L-am rugat sa ne "traduca" discursul de despartire de PDL al presedintelui Traian Basescu.

 Tipul asta a avut parte de putin antrenament. Dar are nevoie de mai mult. Capul i se duce in directia gresita. Si i-as face un transplant de par. Nu trebuia sa se imbrace asa. Arata ca un cowboy. Probabil are un pistol cu care o sa traga”, a spus Allan Pease despre presedintele Romaniei.

Calcularea gesturilor pe care le facem este o arta, spune Pease. Pana si presedintii americani se straduiesc sa o invete.

Sute de oameni l-au ascultat cu atentie pe domnul “Body Language”, care a ramas un gentleman pana la capat. “Pentru ca tu sa fii ‘magnet de oameni’, cred ca ar trebui sa ramai asa cum esti”, i-a spus el reporterei Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Allan Pease, expert in comunicarea non-verbala: Traian Basescu e un cowboy fara pistol, cu gesturi comuniste