Antena Meniu Search
x

Inima unei tinere din Bucureşti, victima unui accident, bate în pieptul unui bărbat din Târgu Mureș

Inima unei tinere de 20 de ani, din Bucureşti, victima unui groaznic accident rutier, bate în pieptul unui bărbat din Târgu Mureș.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.03.2019, 23:46

Tânăra donatoare este victima a unui grav accident rutier produs în Bucureşti - Profi Media

Inima unei tinere de 20 de ani, din Bucureşti, victima unui groaznic accident rutier, bate în pieptul unui bărbat din Târgu Mureș.

Interventia a fost efectuată de o echipă de medici de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureș.

Tânăra donatoare este victima a unui grav accident rutier produs în Bucureşti

O echipă de medici de la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară Târgu Mureş s-a deplasat astăzi la Bucureşti pentru prelevarea cordului. Donatorul, o tânără de 20 ani internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a suferit un traumatism deosebit de grav prin accident rutier.

În jurul orei 16, inima fetei a sosit de la Bucureşti la Târgul Mureş, cu ajutorul unui elicopter al MAI, iar operaţia a fost efectuată cu succes. 

Familia bărbatului a mulţumit familiei tinerei donatoare pentru gestul făcut, arătând că i-a dat o nouă şansă la viaţă fiului lor, care are de crescut doi copii mici.

Receptorul este un bărbat 39 ani din județul Murş, care suferea de cardiomiopatie dilatativă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Inima unei tinere din Bucureşti, victima unui accident, bate în pieptul unui bărbat din Târgu Mureș