Antena Meniu Search
x

Graba le-a fost fatală. În Vrancea, un bărbat a murit pe loc, iar o femeie este în comă, după ce au traversat prin locuri nepermise

Traversarea neregulamentară a făcut două victime în Vrancea! Un bărbat a murit pe loc, lovit de un camion, iar o femeie se află în comă la spital.

Vezi și

Traversarea neregulamentară a făcut două victime în Vrancea! Un bărbat a murit pe loc, lovit de un camion, iar o femeie se află în comă la spital.

Şi într-un caz, şi în celălalt, cei doi au ţâşnit în faţa şoferilor, care nu au mai avut cum să-i evite.

Conducătorii auto nu băuseră alcool, dar chiar şi aşa, nu au scăpat de anchetele poliţiei.

Bărbatul nu şi-a revenit încă din şoc. Nu înţelege cum a ajuns pietonul sub roata camionului pe care îl conducea.

Iniţial, poliţiştii au avut informaţia că bărbatul s-ar fi aruncat intenţionat în faţa TIR-ului. 

Camionul de 18 tone transporta produse alimentare. Criminaliştii au ajuns la faţa locului şi au luat probe, au făcut măsurători, pentru a stabili şi dacă şoferul are vreo vină. 

Şi nu este singura victimă a traversărilor neregulamentare din judeţul Vrancea. O femeie de 54 de ani, care a traversat strada fără să se asigure, a fost lovită de un autoturism.

Aceasta este în comă la spital după ce, proiectată pe carosabil, s-a lovit puternic la cap.

Bărbatul spune că n-a mai putut evita impactul. Şi nu înţelege de ce victima a traversat pe mijlocul străzii, când, la doar câțiva metri, există o trecere de pietoni. 

Victima lucra la o fabrică de confecții aflată în apropiere şi se grăbea să prindă un autobuz.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, însă a rezultat că nu băuse înainte de a se urca la volan. Poliţiştii au deschis şi în acest caz un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Graba le-a fost fatală. În Vrancea, un bărbat a murit pe loc, iar o femeie este în comă, după ce au traversat prin locuri nepermise