Antena Meniu Search
x

DESPĂGUBIRE RECORD! Trei milioane şi jumătate de euro pentru o viaţă în scaunul cu rotile

E despăgubirea-record oferită de judecători Claudiei. O tânără din Neamţ care nu avut nicio vină când viaţa ei s-a schimbat complet într-un accident teribil

Vezi și

E despăgubirea-record oferită de judecători Claudiei. O tânără din Neamţ care nu avut nicio vină când viaţa ei s-a schimbat complet într-un accident teribil

Sunt crâmpeie din viaţa Claudiei. Nicio mişcare fără ajutor. Nimic nu e uşor din scaunul cu rotile. Nu are niciun control asupra trupului. Dar voinţa ei e de fier. Cu o putere incredibilă îşi construieşte un destin de învingător. Într-o zi va fi medic veterinar.

Acum, la şase ani de la cumplitul accident, Claudia primeşte cu o veste URIAŞĂ. Judecătorii au înţeles că viaţa i s-a schimbat complet. Şi au decis. Trebuie să primească de la societatea de asigurări o despăgubire de trei milioane şi jumătate de euro. O sumă fabuloasă dictată de Tribunalul din Neamţ.

O premieră pentru România. Judecătorii au mai hotărât ca tânăra să primească lunar şi 13.000 de lei. Claudia a făcut pelerianjul recupăririi la centre din Iaşi, Bucureşti, Techirghiol, Băile Felix sau Arad. Era cu mama şi cu fratele ei în maşină când viaţa i s-a schimbat complet. S-au izbit de un copac, iar Claudia şi-a fracturat coloana vertebrală.

Curtea de Apel Bacău va decide dacă fata va primi cele trei milioane şi jumătate de euro. Compania de Asigurări spune că poate oferi mai puţin de jumătate.

Astfel, RCA-ul nu ar acoperi întreaga sumă, iar firma de asigurări susţine că ar trebui să plătească şi mama Claudiei.

Până acum, cea mai mare despăgubire a unei victime dintr-un accident rutier a fost plătită de CNADNR. Un milion de euro pentru mâna pe care Georgiana a pierdut-o din cauza unui parapet rupt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » DESPĂGUBIRE RECORD! Trei milioane şi jumătate de euro pentru o viaţă în scaunul cu rotile