Antena Meniu Search
x

Trei oameni au fost salvati de organele donate de Alexandru

Din ceruri, micul fotbalist, care si-a pierdut viata pe teren, zambeste si salveaza vieti de dincolo de moarte. Organele donate de parintii lui Alexandru au curmat chinul unei tinere din Bucuresti si au salvat viata unei mame in Craiova

Vezi și

O parte din Alexandru traieste, intr-un salon de terapie intensiva, de la spitalul Fundeni. Pe paturi, doua femei ale caror destine se leaga, pentru totdeauna, de al lui. Teodora a vazut la televizor stirea despre accident, dar nu s-a gandit niciodata ca baietelul purtat pe targa de medici ii va salva viata. "M-a bufnit plansul la telefon. Stiu ca i-am strans bluza sotului, am tras de ea, de i-am rupt-o, de atata emotie. Si mi-au zis sa vin la 10:00 seara. Ne-a chemat mai multi si ma-ndoiam de norocul meu".

Cinci ani de cand rinichii i-au cedat. Cinci ani de dializa si de chin. Acum, isi doreste o vacanta la mare si viata pe care n-a putut s-o aiba. Leonora, colega ei de salon, asteapta un rinichi de sapte ani. Incepuse dializa de trei zile, cand a venit vestea despre transplant. "Eram in spital, la Craiova, si nu mi-a venit sa cred, m-a sunat doamna doctor de aici. Am crezut ca mi se inmoaie picioarele, abia mergeam prin salon". Acasa, la Craiova, o asteapta sotul si doua fete gemene. Le-a promis ca se va intoarce sanatoasa.

Acum are dreptul la o noua voata pe care o imparte cu un inger, care te priveste de dincolo de nori. Alexandru traieste in trei trupuri diferite. Unul, de-o varsta cu al lui, al Vicai, fetita din Chisinau care i-a primit ficatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Trei oameni au fost salvati de organele donate de Alexandru