Antena Meniu Search
x

Video Trei reni şi două bufniţe polare, noile atracţii de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş

În luna cadourilor, Grădina Zoologică din Târgu Mureş are noi locatari. Special pentru vizitatori, aici, au fost aduşi trei reni şi două bufniţe polare. Cele cinci exemplare au venit tocmai din Olanda şi au devenit rapid atracţia locului.

de Redactia Observator

la 28.12.2021, 08:54

Vezi și

Două bufniţe polare şi trei reni sunt noii locatari ai Grădinii Zoologice din Târgu Mureş.

Schut Istvan: Cu acest prilej am mai adus încă două bufniţe polare, care trăiesc în trunda polară, zona nordică. Am adus nişte exemplare frumoase. Sper ca în viitor mai aducem şi ceva mai frumos. Ele se potrivesc foarte bine cu imaginea sărbătorilor, şi renii şi bufniţele.

Animăluţele au venit tocmai din Olanda

Cele cinci exemplare au ajuns la noi în ţară din Olanda, iar administratorii grădinii au avut grijă ca animăluţele să aibă parte de cele mai bune condiţii. 

Pe acelaşi subiect

Schut Istvan: Trebuia să călătorim cu atenţie pentru animăluţe. Trebuiau hrănite, adăpate. Norocul a fost că am prins vreme bună şi dus şi întors.

''Mi se pare un lucru foarte frumos, mai ales în această perioadă, perioada sărbătorilor. Pot veni mai ales copilaşii să viziteze.'' 

''Nu au mai fost reni până acu. Este prima dată când avem ocazia să îi şi vizităm.'' 

''Mă bucur foarte mult că avem aici şi reni şi bufniţă polară. Suntem bucuroşi.'' 

Întreaga călătorie a durat 35 de ore. A fost al cincilea transport de animale din acest an efectuat la parcul zoo din Târgu Mureş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Trei reni şi două bufniţe polare, noile atracţii de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş