Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trombă marină, cu aspect de tornadă, filmată în dreptul stațiunii Eforie Sud (Video)

O trombă marină cu aspect de tornadă s-a format în largul Mării Neagre, fiind vizibilă în dreptul stațiunii Eforie Sud, în condițiile în care județul Constanța se află până la noapte sub cod portocaliu de ploi.

de Ana Maria Ghiarasim

la 09.10.2020 , 13:09

Trombă marina cu aspect de tornadă filmată în dreptul stațiunii Eforie Sud (Video) Trombă marina cu aspect de tornadă filmată în dreptul stațiunii Eforie Sud (Video) - Captura YouTube Replica de Constanta
  • Județul Constanţa se află sub avertizare de tip cod portocaliu de ploi până la noapte.
  • În imaginile postate pe Internet se vede cum tromba marină se apropie rapid de țărm, ca apoi să dispară la fel de brusc cum a apărut.

Meteorologii spun că trombele marine se formează ca urmare a diferențelor de temperatură dintre apa mării și masa se aer rece.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

În imaginile postate pe Internet se vede cum tromba marină se apropie rapid de țărm, ca apoi să dispară la fel de brusc cum a apărut.

Vă reamintim că în intervalul 09 octombrie, ora 03:00 - 09 octombrie, ora 21:00, judeţul Constanţa se află sub avertizare de tip cod portocaliu. Fenomenele vizate sunt: ploi abundente.

În județele Ialomița, Călărași, Constanța va ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40...70 l/mp.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Trombă marină, cu aspect de tornadă, filmată în dreptul stațiunii Eforie Sud (Video)