Antena Meniu Search
x

La doar 9 ani, Tudor Florin Limbean a reușit să impresioneze juriul de la concursul Allegria

La doar 9 ani, Tudor Florin Limbean, sau Micul Patriot, cum îi spun cei care îl cunosc și îl admiră a reușit să impresioneze juriul de la concursul Allegria.

de Redactia Observator

la 26.07.2020, 12:00

Vezi și
  • Timp de două ore jurații au studiat și analizat reprezentația micuților talentați.
  • Tudor Florin a primit cu bucurie marele premiu.

Cu peste 100 de diplome câștigate și zeci de medalii adunate de a lungul timpului, Tudor s-a înscris la cea de a șasea rundă a concursului de tinere talente Allegria, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, unde a interpretat melodia populară, "Mândruţo, hai la joc".

Tudor s-a făcut remarcat încă de mic, pasiunea lui pentru muzica populară și iubirea lui pentru România l-au ajutat să participe la emisiuni de televiziune, concursuri, unde a câștigat numeroase premii.

Tudor Florin are 9 ani și este din Vințu de Jos, județul Alba, face parte din ansamblul Plaiuri Sebeșene.

Pe lângă talentatul și carismaticul Tudor din Alba, concursul de tinere talente Allegria a avut parte și de alți copilași talentați. Pe ritmuri de vioară și flaut, cei mici au făcut spectacol.

Timp de două ore jurații au studiat și analizat reprezentația micuților talentați. Cel mai mare punctaj a fost adjudecat de Micul Patriot, Tudor Limbean.

Kostas Rădulescu președinte juriu "Allegria": Acest copil este, până la urmă, viitorul nostru.

Andreea Butnaru, lector universitar: Readuce în actualitate sentimentul patriotic, este ceva cu totul special. Ceea ce a convins foarte mult, nu a fost numai felul în care a interpretat, ci convingerea cu care a cântat acel cântec.

Emoționat și dornic sa ajungă cât mai repede în Marea Finala din septembrie, Tudor Florin a primit cu bucurie marele premiu.

Tudor Florin: Mă simt onorat că am câștigat acest concurs frumos, Allegria +28.59 Am fost la foarte multe concursuri, am căpătat multe trofee. Vreau să mă cunoască lumea. Eu sunt micul patriot! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » La doar 9 ani, Tudor Florin Limbean a reușit să impresioneze juriul de la concursul Allegria