Antena Meniu Search
x

Peisajul spectaculos și vremea frumoasă atrag turiștii pe Valea Timişului

Pe cărări de munte, toamna arată splendit! Este vremea perfectă pentru vacanţe la înălţime. Sau măcar. weekenduri petrecute cu prietenii şi familia, în natură. Pe Valea Timişului, în judeţul Braşov, pensiunile sunt pline de turişti.

de Redactia Observator

la 09.11.2019, 23:59

Vezi și

Pe cărări de munte, toamna arată splendit! Este vremea perfectă pentru vacanţe la înălţime. Sau măcar. weekenduri petrecute cu prietenii şi familia, în natură. Pe Valea Timişului, în judeţul Braşov, pensiunile sunt pline de turişti. Caută linişte pentru a se bucura în tihnă de frumuseţea muntelui şi de ospitalitatea gazdelor. 

Într-un cadru pitoresc, departe de agitaţia marilor oraşe şi aproape de ape limpezi , turiştii uită uşor de griji.

Muntele este - în egală măsură - refugiu şi spectacol. Aventură pe cărări de munte şi răsfăţ la pensiunile din zonă. Unele oferă piscine exterioare încălzite, pentru ca oaspeţii să se bucure complet de privelişte.

Pe traseul ce conduce la Cascada și Canionul 7 Scări, oamenii locului sunt cunoscuţi şi pentru grija faţă de natură. Şi pun şi în farfurie hană curată.

După ce friptura de vită a fost stat la cuptor timp de 6 ore, pe lângă ceapă crocantă, piure de morcov și cartofi cu gorgonzola, farfuria primeşte culoare cu ajutorul panseluţelor. Florile ornează specialităţile casei, de exemplu cele pe bază de peşte proaspăt.

În jurul meselor îmbelşugate, relaxaţi, turiştii împărteşesc şi alte experienţe frumoase.

Aproape de traseul Masivului Piatra Mare, o cameră dublă costă 290 de lei pe noapte cu mic dejun inclus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Peisajul spectaculos și vremea frumoasă atrag turiștii pe Valea Timişului