Antena Meniu Search
x

După grătare, turiștii fac sport în Parcul Aventura din Braşov

Dacă de la mare turiştii se îndreaptă spre case, la munte distracţia este încă în toi. Şi ca să scape de kilogramele acumulate de Paşte şi de 1 Mai, curajoşii s-au aventurat joi în Parcul Aventura din Braşov. S-au căţărat prin copaci şi s-au dat cu tiroliana.

de Redactia Observator

la 02.05.2019, 18:04

Vezi și

Dacă de la mare turiştii se îndreaptă spre case, la munte distracţia este încă în toi. Şi ca să scape de kilogramele acumulate de Paşte şi de 1 Mai, curajoşii s-au aventurat joi în Parcul Aventura din Braşov. S-au căţărat prin copaci şi s-au dat cu tiroliana. Cei care nu-şi fac griji pentru greutate au încins din nou grătarele la iarbă verde.

Supravegheaţi de instructori, aventurierii au parcurs traseele din copaci fără frică. Sunt 16 la număr pentru toate categoriile de vârste.

60 de lei, trei ore de distracţie în Parc Aventura Braşov

Fiecare are un anumit nivel de dificultate, care este simbolizat de o culoare specifică. Însă, majoritatea turiştilor le preferă pe cele mai dificile, pentru că şi efortul este mai mare. 

Un turist recunoaşte că "am venit pentru că am zis să dăm jos ce am mâncat, ouă, drob, etc. Am început cu cele mai uşoare trasee şi avansăm la cele mai grele. Eu, de exemplu, am frică de înălţime şi încerc să mi-o înving".

Pentru trei ore de distracţie turiştii plătesc 60 de lei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

50 de kilometri pe oră prinde tiroliana din Parc Aventura

Iar cei care au vrut sa aibă parte de senzaţii tari, s-au aventurat şi pe tiroliene.

Tiroliana de peste lac are o lungime de 300 de metri şi prinzi chiar şi 50 de km la oră.

Cei mai comozi, au încins şi joi grătarele la iarbă verde. 

Turiştii nu au de gând să plece spre case prea curând. Cei mai mulţi şi-au prelungit minivacanţa până la sfârşitul săptămânii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » După grătare, turiștii fac sport în Parcul Aventura din Braşov