Antena Meniu Search
x

Ultima fiţă pe litoral. Un avion a aterizat pe plaja din Mamaia, pentru ca pilotul să... cumpere un ştrudel

Momente spectaculoase, în această după-amiază, pe o plajă din Mamaia. Un hidroavion a ajuns la mal, pe nisip, iar salvamarii şi turiştii au alergat spre el să întrebe dacă s-a întâmplat ceva grav.

Vezi și

Momente spectaculoase, în această după-amiază, pe o plajă din Mamaia. Un hidroavion a ajuns la mal, pe nisip, iar salvamarii şi turiştii au alergat spre el să întrebe dacă s-a întâmplat ceva grav.

Doar fiul pilotului avea o urgenţă. Puştiul de şapte ani a pofitit la un ştrudel. Tatăl i-a îndeplinit dorinţa. A ancorat aeronava şi s-a dus să cumpere plăcinte.

După experienţa care i-a alertat pe turişti, la bord s-a urcat şi echipa Observator. Pilotul povesteşte că ar fi trebuit să aterizeze pe lacul Siutghiol, dar acolo erau valuri şi a fost nevoit să meargă la Mamaia.

Nu era vreme de plajă în Mamaia. Aşa că pilotul şi fiul său s-au urcat în hidroavion pentru o plimbare la înălţime.

A trebuit să aterizăm pe mare şi să se liniştească lacul. Şi dacă tot am aşteptat, ni s-a făcut poftă de o plăcintă şi ne-am dus şi ne-am cumpărat o plăcintă. Adică, fiul meu a zis: "tati, vreau o plăcintă!"

Aterizarea pe apă i-a luat prin surprindere pe turişti, care s-au gândit imediat la o aterizare forţată. Salvamarii au alergat spre ei. Se temeau că au o urgenţă.

În fotografii, se vede că puştiul e fericit. I s-a făcut moftul. A primit ştrudelul şi aştepta să zboare din nou.

E drept, însă, că nu oricine îşi permite să-şi satisfacă o astfel de dorinţă.

Pilotul susţine că aterizarea s-a făcut în condiţii de siguranţă. Şi nu ar fi fost nevoie de autorizaţii speciale.

Cine se gândeşte la o zi de duminică cu astfel de momente, are nevoie şi de un buget pe măsură. Un zbor de doar 12 minute costă 600 de lei, pentru două persoane. Iar o escală pentru o plăcintă, nu este inclusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ultima fiţă pe litoral. Un avion a aterizat pe plaja din Mamaia, pentru ca pilotul să... cumpere un ştrudel