Antena Meniu Search
x

O femeie de 36 de ani şi fiul său de doar 8 ani au murit spulberaţi de un camion, pe o şosea din Prahova, unde foarte mulţi oameni îşi pierd viaţa anual

O femeie de 36 de ani şi fiul sau vitreg, de 8 ani au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un camion

Vezi și

O femeie de 36 de ani şi fiul sau vitreg, de 8 ani au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un camion într-o intersecţie extrem de periculoasă. Tatal copilului era la volan. Şi el a fost grav rănit. S-a stins la spital, chiar pe masa de operaţie.

O maşină în care era o familie din Bucureşti a fost izbită în plin de un camion. Şoferul autoturismului, un bărbat de 41 de ani, nu s-ar fi asigurat atunci când a intrat în intersecţie. 

Salvatorii s-au îngrozit când au ajuns la locul accidentului. Autoturismul era zdrobit între peretele unui bar şi un stâlp de înaltă tensiune, iar camionul răsturnat şi marfa împrăştiată pe şosea.  

Sorin Licu, ISU Prahova: "Au fost încarcerate un minor şi mama acestuia cel mai probabil, deocamdată până la această oră nu au fost identificate. Au fost loviţi de un TIR încărcat cu aproximativ 20 de tone de var nestins şi proiectaţi în afara carosabilului."

Pentru femeia de 36 de ani şi băieţelul de doar 8 ani nu s-a mai putut face nimic. Au murit pe loc în impactul devastator.

Adina Glodeanu, SAJ Prahova: "O femeie, găsită decedată, un copil, de sex masculin, iresuscitabil, s-a declarat decesul, şoferul de 49 de ani cu traumatism lombar, transportat la Spitalul Judeţean şi un bărbat în comă, patru puncte."

La spital, bărbatul a fost dus direct în sala de operaţii însă, în scurt timp, s-a stins şi el în mâinile medicilor. Singurul care a scăpat din accident este şoferul camionului. A suferit doar răni uşoare.

Intersecţia din Brătăşanca, spun localnicii, este una a morţii, din cauza numeroaselor tragedii petrecute aici. Oamenii acuză autorităţile că nu au luat nicio măsură. 

Când va fi externat, şoferul camionului va trebui să explice anchetatorilor cum s-a petrecut cu exactitate nenorocirea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie de 36 de ani şi fiul său de doar 8 ani au murit spulberaţi de un camion, pe o şosea din Prahova, unde foarte mulţi oameni îşi pierd viaţa anual