Antena Meniu Search
x

Un adolescent din Odorheiu Secuiesc a dispărut dintr-o tabără de vară

Un adolescent de 18 ani din Odorheiu Secuiesc a fost dat în urmărire naţională, după ce a dispărut din tabăra de vară de la Băile Tuşnad.

Vezi și

 Un adolescent de 18 ani din Odorheiu Secuiesc a fost dat în urmărire naţională, după ce a dispărut din tabăra de vară de la Băile Tuşnad.

Sute de poliţişti, jandarmi, pompieri dar şi echipe de voluntari îl caută pe CIOBIKO. Poate fi oriunde. Salvatorii caută prin pădure, dar şi pe apă. Ultima dată, adolescentul ar fi fost văzut pe un pod care trece peste râul Olt. Nu este exclus ca el să fi căzut în apa învolburată.

CIOBIKO ajunsese săptămâna trecută în tabăra de la Băile Tuşnad. Stătea cu cortul, împreună cu mai mulţi colegi. Joi dimineaţă, însă, a plecat singur să exploreze împrejurimile. Şi de atunci, nu a mai fost de găsit.

Oficial, misiunea salvatorilor s-a încheiat ieri. Conform legii, au voie să demareze căutări doar timp de trei zile. De acum, părinţii trebuie să se descurce singuri. Oamenii au închiriat mai multe autocare şi i-au rugat pe prieteni şi rude să-i ajute să-şi găsească fiul. Poliţiştii l-au dat în urmărire naţională.

CIOBIKO are 18 ani şi prietenii îl descriu ca fiind un băiat vesel. Îi plăcea să asculte muzică şi la începutul lunii fusese în Capitală la concertul THIRTY SECOND TO MARS. Părinţii îi roagă pe toţi cei care pot oferi vreo informaţie despre CIOBIKO să sune la numărul de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un adolescent din Odorheiu Secuiesc a dispărut dintr-o tabără de vară