Antena Meniu Search
x

Un AN DE LA COLECTIV. Mama lui Alexis, barmaniţa de la Colectiv, a trăit momente EMOŢIONANTE la cimitir: “A fost un moment magic, greu de explicat şi de povestit. E un semn de la ea”

Un AN DE LA COLECTIV. În tragedia de la Colectiv şi-a pierdut viaţa şi Alexis Matache, care lucra ca barmaniţă în clubul ce avea să-i aducă sfârşitul.

Un AN DE LA COLECTIV. În tragedia de la Colectiv şi-a pierdut viaţa şi Alexis Matache, de 26 de ani, care lucra ca barmaniţă în clubul ce avea să-i aducă sfârşitul.

Un AN DE LA COLECTIV. Alexis s-a stins din viaţă din cauza rănilor suferite pe 2 noiembrie 2015, la două zile distanţă de la producerea incendiului devastator.

Un AN DE LA COLECTIV. Recent, mama lui Alexis a mers din nou la mormântul fiicei sale, unde a avut parte de un MIRACOL!

Un AN DE LA COLECTIV. “I-am pus poză şi i-am scris pe cruce. I-am luat suporturi în formă de îngeraşi şi i-am aranjat frumos. Când ajung acolo obişnuiesc să stau de vorbă cu ea şi îi cer semne. În ultima vreme, însă, mă plângeam că nu mai primesc. Dar de data asta s-a întâmplat ceva, a apărut o libelulă mică şi firavă şi am ştiut că e trimisă de ea. Stătea chiar pe poza ei, lângă cap şi părea fără viaţă. Am luat-o şi am încălzit-o în pumnul meu, am mângâiat-o pe cap şi am ţinut-o în căldura palmei mele. Până la urmă s-a dezmorţit şi şi-a mişcat aripile şi a reuşit să zboare. A fost un moment magic, greu de explicat şi de povestit. Pentru mine a fost un semn de la ea. I-am mulţumit fluturaşului meu mic pentru semnul pe care mi l-a dat. Se spune că fluturii reprezintă sufletul copiilor pierduţi. Alexis iubea atât de mult fluturii, îi desena peste tot”, a declarat mama lui Alexis Matache.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un AN DE LA COLECTIV. Mama lui Alexis, barmaniţa de la Colectiv, a trăit momente EMOŢIONANTE la cimitir: “A fost un moment magic, greu de explicat şi de povestit. E un semn de la ea”