Antena Meniu Search
x

Un băiat adolescent din Botoşani a murit înecat în piscina unui hotel din oraș

Sfârşit nedrept pentru un băiat de 17 ani din Botoşani. S-a înecat fără ca nimeni să-l vadă, în piscina unui hotel de patru stele din oraş.

Vezi și

 Sfârşit nedrept pentru un băiat de 17 ani din Botoşani. S-a înecat fără ca nimeni să-l vadă, în piscina unui hotel de 4 stele din oraş.

Cel mai probabil, adolescentul s-a lovit la cap de scara bazinului şi a căzut în apă. Nu era nimeni lângă când s-a întâmplat nenorocirea. Nici măcar salvamarul care ar fi trebuit să fie acolo. Când au realizat că nu mai apare, prietenii l-au căutat disperaţi în jurul hotelului. Tot ei l-au scos din apă.

Valentin venise cu prietenii la piscină. Culmea, niciunul dintre ei nu l-a văzut când a dispărut sub apă. Abia mai tâziu, îngrijoraţi că nu mai apare, ceilalţi au început să-l caute în jurul hotelului. S-au albit la faţă când i-au văzut trupul în apă. Băiatul a fost scos din apă mai mult mort decât viu în timp ce ambulanţa era deja pe drum.

Tot drumul spre spital medicii au încercat să-l readucă la viaţă, dar eforturile lor au fost în zadar.

Adolescentul înghiţise prea multă apă. În plus, medicii au observat că avea şi un traumatism la cap şi cred că este posibil să se fi lovit de una din scările piscinei şi să-şi fi pierdut cunoştinţa.

La fel cum i-a fost sfârşitul, povestea vieţii lui Valentin este una dureroasă. La naştere a fost găsit abandonat în Braşov. A fost înfiat de o familie care, la rândul ei, a renunţat la el. De la 5 ani era crescut de o asistentă maternală care a avut grijă de el ca de propriul copil. Terminase clasa a X-a la un colegiu din Botoşani şi visa să devină medic. Îndureraţi, colegii şi prietenii lui scriu mesaj după mesaj pe pagina lui de socializare.

Poliţia a deschis o anchetă şi la piscină pentru a vedea de ce nu exista un salvamar, ci doar un supraveghetor care nici el nu era acolo în acel moment. Reprezentanţii hotelului nu au comentat tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un băiat adolescent din Botoşani a murit înecat în piscina unui hotel din oraș