Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost tâlhărit şi bătut de un tânar de 15 ani

Un bărbat care a vrut să facă nişte cumpărături a ajuns la spital aproape desfigurat. Un adolescent i-a furat portofelul, când se pregătea să plătească şi bărbatul a pornit pe urmele sale

Vezi și

Cu privirea fixată pe produsele expuse în vitrină, bărbatul de 55 de ani îi ignoră pe cei doi copii care se plimbă prin faţă magazinului.

Aceştia în schimb sunt foarte atenţi la toate mişcările pe care le face omul. La un moment dat cel mai mic îi face semn prietenului său să se apropie de bărbat.

Câtă vreme viitoarea victimă vorbeşte cu vânzătoarea, adolescentul de 15 ani cerşeşte de la celelalte persoane care se apropie de magazin.

Apoi, când bărbatul îşi scoate portofelul şi începe să numere banii ca să plătească bunurile pe care le-a cumpărat, tânărul se apropie de el. Îi smulge portofelul din mână şi o ia la fugă.

Omul porneşte imediat pe urmele sale, iar adolescentul scapă portofelul din mână. Bărbatul nu observă şi continuă să alerge după el. Până într-un gang întunecat! Acolo a fost atacat.

Loviturile primite l-au trimis pe bărbat în spital. Tânărul care l-a agresat a fost prins zece minute mai târziu, dar pentru că are numai 15 ani, poliţiştii nu l-au putut aresta.

Peste câteva zile, băiatul va împlini 16 ani, şi atunci va trebui să răspundă în faţa legii dacă va mai comite alte infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a fost tâlhărit şi bătut de un tânar de 15 ani