Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat de 47 de ani din Bistriţa-Năsăud este în comă la spital, după ce a fost spulberat de un TIR

Un bărbat de 47 de ani din Bistriţa-Năsăud este în comă la spital după ce a fost spulberat de un TIR.

de Redactia Observator

la 06.12.2017 , 09:33

Un bărbat de 47 de ani din Bistriţa-Năsăud este în comă la spital după ce a fost spulberat de un TIR. Accidentul s-a petrecut când traversa şoseaua prin loc nepermis. Rănit grav la cap, omul a fost preluat de urgenţă de un echipaj SMURD, iar acum, medicii fac tot posibilul să-l salveze! 

Bărbatul din imagini este în stare de şoc. Îi pare rău că l-a văzut prea târziu pe bărbatul de 47 de ani care, grăbindu-se spre casă, a traversat şoseaua neregulamentar. Nu a mai putut evita impactul şi mastodontul pe care îl conducea l-a izbit cu putere pe pieton.

Laurenţiu Neagoe, IPJ Bistriţa: "Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul traversării neregulamentare a pietonului. Acesta s-a angajat în traversare din partea stângă, de deplasare a ansamblului auto, fiind surprins şi accidentat de către acesta."

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut aproape de centrul localităţii Prundu Bârgăului, pe Drumul Naţional 17. 

Rănit grav la cap, bărbatul s-a prăbuşit la pământ într-o baltă de sânge. Era inconştient când medicii au ajuns la locul accidentului. După ce a fost stabilizată, victima a fost transportată de urgenţă la spital.

Tiberiu Tudor, SMURD Bistriţa: "Pacient în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral sever, în comă profundă, s-a practicat intubaţie şi anestezie, stabilizare, se continuă investigaţiile în serviciul de urgenţă."

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, dar fac tot posibilul să-l salveze pe bărbat. Astăzi este chiar ziua fetiţei sale. Împlineşte 14 ani. Rudele au ajuns într-un suflet, aseară, la unitatea medicală, când au auzit nenorocirea.

Şoferul TIR-ului este cercetat pentru vătămare corporală gravă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat de 47 de ani din Bistriţa-Năsăud este în comă la spital, după ce a fost spulberat de un TIR