Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Suceava a fost ucis şi aruncat în faţă casei

O localitate din Suceava e în stare de şoc. Un bărbat de 47 de ani a fost găsit dis de dimineaţă, fără suflare, la câţiva paşi de casa lui. Semnele arată clar că a fost victima unui atac de o cruzime rară iar apoi a fost târât sute de metri pe străzi

de Redactia Observator

la 21.10.2014 , 16:47

O localitate din Suceava e în stare de şoc. Un bărbat de 47 de ani a fost găsit dis de dimineaţă, fără suflare, la câţiva paşi de casa lui. Semnele arată clar că a fost victima unui atac de o cruzime rară, iar apoi a fost târât sute de metri pe străzi

Toată ziua, bărbatul muncise cu fratele lui la casa în care urma să se mute cu ea şi copiii. Rudele bănuiesc că pe drumul spre casă, când deja era noapte, bărbatul a fost lovit, târât pe străzi şi abandonat, fără suflare, aproape de locuinţa lui.

Deşi ar fi fost liniştit din fire, bărbatul a avut câteva conflicte la activ. Ultimul, chiar aseară, cu câţiva veri. Cu puţin timp înainte să fie ucis.

Vezi și

Un localnic i-a găsit trupul bărbatului. Tot el i-a chemat pe medici şi poliţişti.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

O fetiţă de şase ani şi un băiat în pragul adolescenţei au rămas acum fără tată. Speră doar ca vinovatul sau vinovaţii să fie găsiţi şi condamnaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat din Suceava a fost ucis şi aruncat în faţă casei