Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat internat în spitalul judeţean Vaslui a creat haos, după ce a pus foc într-unul dintre saloane

A fost panică la spitalul judeţean Vaslui. Un fum gros a pus stăpânire rapid pe clădire iar medicii şi asistentele au alergat care-încotro, ca să scoată bolnavii la aer. Un pacient a provocat totul. A incendiat salonul în care era cu încă un bolnav. Acesta din urmă a fost scos de acolo pe targă, de un brancardier.

de Redactia Observator

la 05.01.2016 , 16:27

 A fost panică la spitalul judeţean Vaslui. Un fum gros a pus stăpânire rapid pe clădire iar medicii şi asistentele au alergat care-încotro, ca să scoată bolnavii la aer. Un pacient a provocat totul. A incendiat salonul în care era cu încă un bolnav. Acesta din urmă a fost scos de acolo pe targă, de un brancardier. Camerele de supraveghere au înregistrat totul.

Holurile Unităţii de Primiri Urgenţe s-au umplut în câteva clipe cu un fum gros şi înecăcios. În izolator, flăcările cuprinseseră un pat şi ferestrele! Imediat panica a pus stăpânire pe toată lumea. Asistentele au luat în braţe copiii şi au evacuat rapid bolnavii.

Acest pacient era chiar în izolator, alături de cel care a pornit focul. A apucat să strige după ajutor iar un brancardier l-a luat cu targa şi l-a dus la loc sigur.

Vezi și

Pacientul, prezentând halucinaţii, a dat foc la nişte ziare care au incendiat salteaua şi au scos fum.

Angajaţii spitalului au spart geamurile ca să iasă fumul gros şi au ajutat pompierii să stingă flăcările.

Piromanul în vârstă de 60 de ani a fost internat la psihiatrie. Poliţiştii îl cercetează acum pentru distrugere, chiar dacă reprezentanţii spitalului nu au făcut plângere împotriva lui. Salonul distrus de flăcări a intrat în reparaţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat internat în spitalul judeţean Vaslui a creat haos, după ce a pus foc într-unul dintre saloane