Antena Meniu Search
x

Un bucureştean ar fi primit cadou din partea fostului primar, Marin Luţu, o gură de metrou!

O gură de metrou ar putea dispărea la 29 de ani de la deschidere. La Apărătorii Patriei, de peste 17 ani, terenul unde se află ieşirea din subteran are alt proprietar decât statul

Vezi și

O gură de metrou ar putea dispărea la 29 de ani de la deschidere. La Apărătorii Patriei, de peste 17 ani, terenul unde se află ieşirea din subteran are alt proprietar decât statul

Un bucureştean ar fi primit cadou din partea fostului primar, Marin Luţu, o bună parte din sectorul 4.

Atenţie, la staţia Apărătorii Patriei se închid uşile. La propriu. Încă din 1998, spaţiul a fost retrocedat de către primăria sectorul 4, condusă la acea vreme de Marin Luţu.

Printr-un act emis de către primărie, peste 80 de mii de metri pătraţi, în zona Apărătorii Patriei, au ajuns în proprietatea rudelor celor care au avut terenuri în zonă pe vremea comuniştilor. Ce nu nu au avut în vedere a fost, însă, faptul că în 1998 existau alţi proprietari, iar terenurile erau pline de construcţii.

Fostul primar Marin Luţu cât şi ceilalţi funcţionari care şi-au pus semnătura pe actul emis acum 17 ani au recunoscut în faţa instanţei că nu au făcut măsurătorile necesare. Chiar şi-aşa, judecătorii nu au anulat încă titlul de proprietate.

Constantin Muraru a pierdut atunci aproape şapte mii de metri pătraţi. Teren şi construcţii pe care era proprietar încă din 1993. A constestat în instanţă, dar nici până acum nu a fost anulat actul pe care experţii îl consideră ilegal.

Din 1998 şi până acum, cel care a fost pus în posesie nu a emis nici o pretenţie asupra terenului din zona Apărătorii Patriei. Ar putea veni, însă, oricând să pună lacătul pe gura de metrou.

Avocata celui care a fost împroprietărit de către fostul primar Marin Luţu nu a răspuns solicitărilor reporterilor Observator. Iar Metrorex a transmis într-un răspuns oficial că în titlul pe care îl deţine, este proprietar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un bucureştean ar fi primit cadou din partea fostului primar, Marin Luţu, o gură de metrou!