Antena Meniu Search
x

Un copil de 8 ani şi tatăl lui, striviți în propria mașină de un TIR

Drumul spre casă a fost ultimul pentru un copil de 8 ani şi tatăl lui. Maşina lor a fost aruncată într-un şanţ, ca o minge de ping-pong, de remorca unui tir scăpat de sub control

Vezi și

Drumul spre casă a fost ultimul pentru un copil de 8 ani şi tatăl lui. Maşina lor a fost aruncată într-un şanţ, ca o minge de ping-pong, de remorca unui tir scăpat de sub control

Sora şi mama, aflate în aceeaşi maşină, au scăpat ca prin urechile acului de la moarte. Cei doi părinţi se întorceau împreună cu copiii de la muncă, din Germania. Vroiau să-şi petreacă vacanţa, acasă, în România. 

Două ambulanţe dar şi un elicopter SMURD au intervenit încercând să-i scape de moarte pe şofer şi pe fiul lui de 8 ani. Din păcate, nimeni n-a mai putut să facă nimic pentru ei. În maşina făcut zob, doar soţia şi fiica de 11 ani mai respirau.

Veneau din Germania. Drumul lor s-a oprit în localitatea Ilteu, judeţul Arad, din cauza unui şofer de tir. Într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul pe şoseaua umedă iar remorca mastodontului a ajuns pe contrasens şi a izbit maşina mică.

După ce s-a răsucit de câteva ori în drum, maşina a ajuns într-un şanţ, fix în faţa unui autocamion care venea din spate. Încercând să evite impactul, şoferul a tras cât a putut de volan şi s-a oprit în zidul unei case. Noroc că proprietarii nu erau în camera de la stradă, în acel moment.

Puţin a lipsit ca zidul de la şosea să nu se prăbuşească. Impactul a zdruncinat toată casa. Femeia de 39 de ani şi fiica ei au ajuns la spital. Şoferul vinovat, în vârstă de 52 de ani, este din Alba. Bărbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un copil de 8 ani şi tatăl lui, striviți în propria mașină de un TIR