Antena Meniu Search
x

Un copil de patru ani a fost rănit într-un grav accident rutier

Un copil de 4 ani şi familia lui au lipsit de la petrecerea de Florii, după ce au fost opriţi violent de un şofer băut, pe drumul către rudele lor

Vezi și

Un copil de 4 ani şi familia lui au lipsit de la petrecerea de Florii, după ce au fost opriţi violent de un şofer băut, pe drumul către rudele lor

Cu fiul său pe locul din dreapta, bărbatul a intrat pe contrasens şi a spulberat maşina în care se afla copilul, împreună cu părinţii şi bunica lui. Autoturismul scăpat de sub control s-a răsturnat pe şosea şi a luat foc. 

Drumul care leagă Piteşti de Curtea de Argeş a fost blocat de ambulanţe şi de o autospecială a pompierilor. Zeci de oameni s-au uitat cu groază la epavele rămase după impactul frontal între cele două maşini.

Medicul care a coordonat salvarea celor şase victime nu a avut timp să clipească. Pe un tânăr de 25 de ani l-a găsit lângă tatăl lui, în autoturismul răsturnat, din care ieşea fum.

În cealaltă maşină a fost rănit un copil de 4 ani, pe bancheta din spate, însă mama şi bunica lui erau în stare mai gravă.

Maşina care a ajuns pe contrasens s-a răsturnat în urma impactului şi a luat foc. Un agent de pază era în zonă şi a încercat să stingă incendiul. Bărbatul a văzut că nici familia copilului nu e mai bine şi a sunat la 112.

Copilul şi rudele lui erau aşteptaţi la o petrecere de Florii. Şoferul care putea să-i omoare ar fi urcat băut la volan, chiar dacă a riscat şi viaţa fiului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un copil de patru ani a fost rănit într-un grav accident rutier