Antena Meniu Search
x

Un fost preot, acuzat pentru transmiterea intenționată a virusului HIV

Gonit de biserică pentru că a furat din cutia milei, un fost preot este acuzat că i-ar fi ascuns partenerului său că este bolnav de SIDA. A avut o aventură de-o noapte cu un bărbat, care apoi ar fi încercat să-l omoare.

Vezi și

 Gonit de biserică pentru că a furat din cutia milei, un fost preot este acuzat că i-ar fi ascuns partenerului său că este bolnav de SIDA. A avut o aventură de-o noapte cu un bărbat, care apoi ar fi încercat să-l omoare. Fostul preot, care-şi spune acum călugărul Macarie, a fost trimis de judecători în arest la domiciliu. E recidivist, iar în trecut a fost cercetat în libertate pentru relaţii sexuale cu minori.

Călugărul Macarie îşi satisfăcea plăcerile într-un apartament de lângă Gara de Nord. Acolo l-a dus şi pe tânărul care l-a înjunghiat după o partidă de amor.

Nicolae Sima, pe numele său adevărat, nu este la prima deviaţie. În urmă cu trei ani, el a fost reţinut după ce şase minori l-au reclamat că i-ar fi abuzat. Judecatorii au decis că fostul preot poate fi cercetat în libertate, pentru că nu ar prezenta pericol public.

Fostul preot şi-a câştigat renumele în perioada în care a fost stareţ al Mănăstirii 23 August din Constanţa. A minţit că dintr-o icoană curg lacrimi de mir şi a provocat un scandal după ce a adus zeci de moaşte false în lăcaş.

Arhiepiscopia Tomisului l-a dat afară, după ce a fost reclamat că a furat banii destinaţi construcţiei unei noi biserici. Exclus din monashism, Sima s-a alăturat unei biserici din Italia organizată de alţi preoţi caterisiţi.

Acum, el este cercetat în arest la domiciliu pentru transmiterea virusului HIV. Partenerul lui va afla peste şase luni, după ce va repeta analizele, dacă a fost infectat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un fost preot, acuzat pentru transmiterea intenționată a virusului HIV