Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist a salvat două femei din mijlocul unui incendiu

Un poliţist a dus o luptă împotriva flăcărilor şi a salvat două femei. Era în timpul liber, cu un prieten, şi a trecut din întâmplare cu maşina pe lângă o casă care ardea

de Redactia Observator

la 30.10.2014 , 08:14

Un poliţist a dus o luptă împotriva flăcărilor şi a salvat două femei. Era în timpul liber, cu un prieten, şi a trecut din întâmplare cu maşina pe lângă o casă care ardea

Proprietara şi mama ei au simţit miros de fum şi au observat apoi că a luat foc coşul centralei. Pentru că ardea mocnit, femeile nu au crezut că au nevoie de ajutorul pompierilor. Şi s-au întors în casă, ca să-şi salveze lucrurile. În scurt timp însă locuinţa s-a transformat într-o torţă.

Proprietara şi mama ei au rămas prizoniere în mijlocul infernului. În acel moment, un poliţist aflat în timpul liber a trecut din întâmplare prin zonă.

Vezi și

Alexandru i-a spus prietenului care era la volan să oprească. A sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor pompierilor, iar apoi a pornit în cea mai importantă misiune.

Femeia nu voia să iasă din casă şi îl ruga pe poliţist să salveze din lucruri, înainte să fie cuprinse de flăcări. Calm, Alexandru a încercat să o convingă că viaţa ei este mai importantă decât bunurile din casă.

Poliţistul a reuşit să o scoată pe femeie din casă, însă cum a ajuns cu ea afară, oamenii au început să strige disperaţi. Mama acesteia încă era în casă.

Din fericire, cele două femei, şi omul legii au ieşit teferi din casa în flăcări. Centrala de la care ar fi izbucnit incendiul a fost verificată de o echipă trimisă de producător chiar acum două săptămâni.

Femeile îşi vor recupera paguba. Casa este asigurată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un poliţist a salvat două femei din mijlocul unui incendiu